Over Ons

Kinderdagverblijf Lelystad Correct Vastgoedontwikkeling BV wordt geleid door haar eigenaar de heer Arend van der Wal, geboren in 1961 te Lemsterland en inmiddels al 25 jaar woonachtig te Emmeloord.

Vanuit de opleiding HBO weg- en waterbouw is hij vele jaren werkzaam geweest als leidinggevende in de wegenbouw. Dit was bij Van der Wal infrastructuur BV te Lemmer welke in 1998 fuseerde met Fernhout Aannemingsbedrijf BV.

In datzelfde jaar werd Fernhout Projectontwikkeling BV opgericht met als doelstelling gebiedsontwikkeling ten behoeve van de Fernhout Groep te Zwolle. De Fernhout Groep heeft dhr. Arend van der Wal gevraagd dit voor hen op te starten en te leiden. Door de onverwachte verkoop van de Fernhout Groep aan de NCD te Nieuwegein in 2001 heeft dhr. Arend van der Wal besloten zijn diensten aan derden aan te bieden.

In 2002 is de overstap gedaan naar Recul BV en haar zusteronderneming Noordelijke Vastgoed Partners BV te Lelystad. Bij deze projectontwikkelaar/belegger in bedrijfsmatig vastgoed is vervolgens 8 jaar ervaring opgedaan op het gebied van ontwikkelen en beleggen in bedrijfsmatig vastgoed.

In 2009 heeft, vanwege het overlijden van de eigenaar van Recul BV, de heer Arend van der Wal besloten zelfstandig verder te gaan. Zijn jarenlange stijl om altijd correct zaken te willen doen hebben uiteindelijk geleid tot de naam Correct Vastgoedontwikkeling BV. Door de opgedane ervaring op het gebied van vastgoed kan en wil Correct Vastgoedontwikkeling BV haar diensten ook aanbieden aan derden.